مبل مدولار اولین بار در سال ۱۹۴۴، توسط دیزاینر آمریکایی، هاروی پروبِر، ساختهشد و در دههی ۱۹۷۰، همزمان با رواج زندگی تکنفره و اقبال عمومی به دیزاین داخلی، به شهرت رسید. بهعنوان یکی از مهمترین تحولات در دیزاین مبلمان معاصر، مبل سکشنال مدولار عناصری شیک و در عین حال کاربردی را از مبلمان لوکس وامگرفت و وارد خانههای عموم کرد تا با این کار، نگرش مردم به مبلمان خانوادگی را تغییر دادهباشد.
مبل بهعنوان عنصر محوری و مرکز ثقل فضای نشیمن، باید هم راحت و کاربردی باشد، هم زیبا و جذاب. رسیدن به چنین تعادلی کار آسانی نیست، اما مبل مدولار چنین امکانی را برای شما فراهم میکند. مبلهای مدولار که از انواع مبلهای سکشنال هستند، از قطعات جداگانهای تشکیل شدهاند که مانند یک پازل کنار هم قرار میگیرند و بهاینترتیب، انعطافپذیر و قابل تنظیم بوده، به شما این امکان را میدهند تا چیدمان فضای نشیمن خود را به راحتی تغییر دهید.
چه به دنبال ایجاد یک فضای راحت برای خانواده باشید، چه یک نشیمن شیک و رسمیتر، مبل مدولار در ترکیب با سایر عناصر دیزاین مانند انواع کوسن، شال مبل، عسلی، گلمیز یا فرشهای اصیل ایرانی میتواند با انعطافپذیری بالای خود، برای شما فضایی منحصربهفرد رقمبزند.
برای مشاهدهی انواع مبل راحتی مدولار و سکشنال رُِست اینجا کلیک کنید.
استفادهی بهینه از فضا؛
این نوع مبلها هم برای اتاقهای بزرگ و هم برای فضاهای کوچک مناسب هستند. میتوانید قطعات را به صورت جداگانه یا در کنار هم استفاده کنید و از آنها در فضاهای مختلف منزل بهره ببرید.
راحتی کمنظیر؛
مبلهای مدولار معمولاً به گونهای دیزاین میشوند که راحتی بیشتری برای استفاده طولانیمدت فراهم کنند. این مبلها بهویژه برای مواقعی که برای استراحت، مطالعه یا تماشای تلویزیون وقت زیادی صرف میکنید، بسیار راحت هستند.
قابلیت تطبیقپذیری و شخصیسازی؛
میتوانید این مبلها را متناسب با سلیقه و روحیات خود چیدمان کنید و در مواقع مختلف، بسته به کاربری خاص آن در هر لحظه، مبلهای مدولار خود را بازچیدمان کنید تا به دلخواه شما، دوستانه و صمیمی، گرم و خانوادگی یا رسمی و مناسب فضای کاری باشند.
حمل و نقل آسان؛
جابجایی مبلهای سنتی میتواند گاهی دشوار باشد، اما در مبل مدولار، میتوان قطعات را بهراحتی جدا کرده، آنها را به مکان جدید منتقل کرد. این امر بهخصوص در هنگام اسبابکشی، میتواند تعیینکننده باشد.
صرفهجویی در هزینهها.
اگرچه ممکن است مبلهای مدولار در نگاه اول، گرانتر به نظر برسند، اما در درازمدت میتوانند ارزندهتر بوده، با صرفهجویی در هزینهها به شما کمک کنند. در مبلهای سنتی، اگر یکی از قطعات آسیب ببیند، ممکن است ناگزیر از تعویض کل مبل باشید، اما در مبل مدولار، میتوانید تنها همان قسمت آسیبدیده را تعمیر و درصورت لزوم، تعویض کنید.
۱. اندازه و فضای در دسترس؛
قبل از خرید، فضای موجود را اندازهگیری کنید تا مطمئن شوید که چیدمان مدنظر به درستی در محیط شما جایگیر میشود. همچنین اندازهی مسیر ورودی و دربها را بررسی کنید تا هنگام حمل و نقل، دچار مشکل نشوید.
۲. نوع پیکربندی؛
مدلهای مدولار در پیکربندیهای مختلفی مانند چپچین و راستچین، چیدمان میشوند. بهتر است با توجه به ساختار اتاق خود، مناسبترین مدل را انتخاب کنید.
۳. دوام و کیفیت ساخت؛
برای اطمینان از طول عمر بالا، به دنبال مدلهایی با اسکلت چوبی مقاوم و اسفنج یا فومهای باکیفیت باشید تا از تغییر شکل زودهنگام مبل جلوگیری کنید.
۴. هماهنگی با دیزاین کلی خانه.
بهتر است مطمئن شوید که شکل مبل و جنس و رنگ پارچهی منتخب شما، با فضای کلی خانهی شما هماهنگ باشد. می توانید دراینباره از همکاران ما در رُست کمک بگیرید و با مشورت ایشان، برای خرید مبل مدولار، بهترین تصمیم را اتخاذ کنید.